Affärsresor för företaget

Som företag så kanske man i vissa fall behöva åka på affärsresor. Det kan vara att man besöker de kunder som man redan har eller så är man ute för att skaffa nya kunder till företaget. Det är viktigt att man presenterar företaget på olika sätt och tjänsteresor är ett sätt.

Fokusera på arbetet

Som säljare eller vad man nu arbetar med så gäller det att fokusera på arbetet. Även om man kanske inte arbetar kvällar och nätter så gäller det att man inte slarvar allt för mycket med matvanor och sömn. Det blir många hotellnätter och det är viktigt att man får sova gott då man är ute och reser. Välj en hotellkedja som Elite så får ni inte bara god sömn utan god service också. De finns representerade i princip varje större stad i Sverige. Genom att bli medlem så får du en massa fördelar då hotellnätter bokas på hotellen.

Du representerar företaget

Som säljare eller annan funktion i företaget så representerar du företaget då du är på din tjänsteresa. Det kan bli en hel del middagsbjudningar så gäller det att hela tiden ha en representativ sida som man håller. Som person så ska man orka med att arbeta dagen efter. Det kan vara lätt att halka in på spår som inte är hälsosamt. Se till att få den sömn som du så väl behöver för ditt arbete. Finns det gym på hotellet så kanske det är bättre att nyttja detta än en kväll i baren. Självklart så behöver man representera företaget ibland på olika tillställningar.