Använd er av profilreklam

Du har säkert hört uttrycket "syns du inte, finns du inte". Idag när traditionella kanaler minskar i betydelse och når allt färre presumtiva kunder gäller det att hitta nya vägar till kunderna. I själva verket har du dagligen gott om tillfällen att exponera ditt företag.

Din logotyp kan dyka upp på en mängd artiklar, som samtidigt är till glädje och nytta för mottagaren. Spel, tygpåsar, kepsar är populära. Ta en titt på dessa, de är alla mycket populära bärare av just din reklam.

Stå ut från andra

Inför semestern kommer badlakan och olika spel med din logga att bli tacksamma presenter till dina anställda. Mässor och olika företagsevent är, då strandhänget är slut, andra utmärkta tillfällen att sticka ut. Med rätt pryl fångar du uppmärksamhet och får enkelt igång en dialog.

Så kan du sprida artiklar med din identitet

Du kan din bransch, du vet var ditt företag ska exponeras och vem som exempelvis ska ha din penna med logotyp på skrivbordet! Dela ut eller skicka över prylen som en present till din önskade mottagare. Anpassa efter årstid och säsong. Julen är ett bra exempel när alla slags gåvor är välkomna. Faktiskt är det rätt tid alla dagar året runt. Det handlar mera om att se möjligheter.