Lösningar för butiksinnehavaren

För dig som innehar en fysisk butik så finns det saker som du nödvändigtvis måste ha. En butikskassa för att du ska kunna ta betalt för dina produkter är kanske det första som införskaffas. Förutom personal och produkter i din butik så är kassan det som idag är det allra viktigaste du har i din butik.

Nya tekniska lösningar

Du kanske har många som besöker din butik och vill veta hur många som dagligen kommer in men kanske inte handlar något. Det kan vara lätt att gissa sig fram hur många som besökt den butik man bedriver. Med dagens teknik så kan man få fram genom beräkning i realtid hur många som befinner sig i butiken för tillfället. Men också hur många under en vecka varit inne i butiken. Det går också att få reda på hur besökare rört sig i butik så man kan placera varor där de kanske verkligen skulle stått.

Larm och övervakning

Tyvärr så är larm och övervakning något som flera butiker måste ha. I utsatta områden och butiker med kanske attraktiva varor utsätt för onödiga händelser. Då är larm och övervakning ett måste för att säkra sig mot detta. Det är ingen garanti för att man inte blir utsatt för rån men kan underlätta i efterarbetet för att se händelseförlopp och eventuella förövare. Larm är något som avskräcker och det gäller att försvåra för den som planerar ett inbrott eller rån.