Om ni ska iväg på affärsresa - boka flyg online

Du som har haft ett företag en längre tid och rest mycket i jobbet, vet säkert vad du bör tänka på när du bokar resa. För dig som är ny entreprenör, eller som bara vill ha lite nya input, kommer här några tips.

Boka i tid och direkt från flygbolaget

Oavsett om du bokar i jobbet eller privat, så tenderar flygresor att vara billigare ju längre i förväg du bokar resan. Första tipset är alltså att ha framförhållning! Det finns många underleverantörer på flygmarknaden, och flera av dem tar ut extraavgifter. Gör en sökning på Google för att hitta det billigaste flyget, och boka sedan direkt från flygbolagets hemsida. På så vis kan du komma undan billigare samtidigt som du bokar dina biljetter snabbt och enkelt.

Kolla efter grupprabatter och kontrollera regleringar

Om du har anställda så är det definitivt värt att ta reda på om det finns några grupprabatter. För dig som ska utomlands är det viktigt att kolla upp vad som krävs i fråga om Corona-ansvar. Många gånger kan du behöva uppvisa ett negativt testresultat och ibland måste du sitta i karantän. Med vaccin är reglerna ofta inte lika hårda.