Tjäna mer pengar som företagare

Som företagare så är ett av de främsta målen att tjäna pengar, det är inte alltid det lättaste och det finns många företagare där ute som kämpar med lönsamhet och annat som gör att de kanske till slut blir tvungna att avsluta sitt företag på grund av dålig lönsamhet.

Det gäller att inte missa några affärer, och det finns säker mycket att lära sig som företagare bland annat om offentlig upphandling där det kan finnas mycket att hämta för dig som företagare. Med hjälp av experter inom området kan man lära sig rätt arbetsmetoder för att bli mer framgångsrik inom just detta.

Du som företagare kanske känner dig osäker och tycker dig ha dålig kunskap om LOU, lagen om offentlig upphandling. Men man kan inte vara expert på allt utan genom att få hjälp från de som kan detta så finns det stora möjligheter för dig som företagare att gör riktigt bra affärer genom offentlig upphandling.

Genom hjälp från externa konsulter så kommer du att få hjälp med att sätta mål för affärerna som bli realistiska och väldigt tydliga för dig som företagare. Ni får och hjälp med att upprätta arbetsmetoder som passar er organisation, så väl före som under och även efter själva upphandlingen är genomförd.

Ta den tid ni behöver för att få hjälp med offentliga upphandlingar, nästa gång så kan ni förhoppningsvis klara detta själv med de verktyg och den kunskap ni fått.